Let op! Vanwege de grote toegenomen drukte, kunnen wij op dit moment geen nieuwe bestellingen verwerken.
U kunt tijdelijk niet bij ons bestellen. Bedankt voor uw begrip!

Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. PlantEnBestel.nl geeft geen garantie met betrekking tot volledigheid, juistheid of nauwkeurigheid van de informatie(o.a.teksten, foto's en prijzen) van deze website en eventuele inhoud van derde partijen. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend.

PlantEnBestel.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige vorm van schade, zowel direct als indirect, die is ontstaan door het gebruik van de informatie op deze site en/of referenties naar informatie van derden.

PlantEnBestel.nl behoudt zich ten alle tijden het recht voor de informatie op deze site, alsmede de disclaimer, zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te verwijderen.

Soortecht: Wij leveren de planten soort echt. De Latijnse naam is voor ons bepalend.
In sommige gevallen kan er een vervangende plant geleverd worden. Deze zal dan grotendeels gelijk zijn aan het bestelde product.

Copyright:
Alle teksten, lay-out en grafische voorstellingen(o.a. foto's) op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van PlantEnBestel.nl worden vermenigvuldigd en of openbaar worden gemaakt.

Privacy policy:
Wanneer u zich registreert op deze site, vragen we uw persoonlijke gegevens in te vullen. PlantEnBestel.nl geeft deze informatie nooit aan derden door, enkel indien PlantEnBestel.nl verplicht wordt door een overheidsinstantie.

Constateert u onverhoopt onvolledigheden en/of fouten, dan stellen wij het op prijs dat u deze meldt via ons e-mailadres.

PlantEnBestel.nl
Dorpsstraat 134(let op alleen postadres)
2761AH Zevenhuizen

K.v.K.nr.290 35 945

E : info@plantenbestel.nl